top of page

Robotmaaiers

Grasmaaien is een klusje waar veel mensen niet bepaald naar uitkijken. Zeker wanneer u een wat groter gazon heeft, is het een tijdrovende klus die bovendien ook nog eens zwaar kan zijn.  Maar ook voor kleine gazons is dit zeker van toepassing  - - - Herkenbaar ?

 

Dan hebben wij een oplossing als alternatief op een onderhoudscontract :

 

Een Robotmaaier

 

 

Met een robotmaaier wordt het gras vanzelf gemaaid, wanneer je maar wil en zonder dat je er bij hoeft te zijn, zowel voor kleine, grote als ongelijke terreinen met hellingen tot 45%.  Bij een obstakel stopt de maaier en kiest een andere richting.  Het unieke maaisysteem zorgt voor betrouwbare resultaten, onder welke omstandigheden dan ook.

 

De robotmaaier, ook wel automower genoemd, bespaart je veel vrije tijd, die je kunt besteden aan zaken die je wel leuk vindt.  Bovendien ben je verlost van maaiafval. De robot laat de afgemaaide puntjes op het gras liggen, waardoor ze het gazon voeden.

Uw gazon is dus niet alleen altijd netjes gemaaid, maar wordt ook nog eens voller zodat ook mossen geen kans krijgen zich te ontwikkelen.

Een robotmaaier is ideaal omdat je geen zware maaier meer vooruit hoeft te duwen.  En omdat de robot heel stil is, kun je hem gerust z’n werk laten doen op het moment dat je op je terras zit.

 

De GAZONMEESTERS teren op een know-how van honderden installaties en kunnen je coachen bij de juiste keuze van robotmaaier voor jouw gazon alsook bij de volledige installatie ervan.  Dit gaat van het installeren van het basisstation (oplaadstation) tot het leggen van de grenskabel rond uw gazon.

 

 

 

 

 

 

 

Je ziet vaak dat men die bovenop de gazon legt, maar veel beter is om deze op een 5-tal cm in te graven zodat intensief onderhoud (verticuteren of doorzaaien) of gebruik (spelende kinderen) geen schade kunnen toebrengen aan deze grenskabel.

 

In de prille lente, wanneer je denkt dat je je robotmaaier terug van stal kan halen, kunnen wij de eerste maaibeurt machinaal komen doen omdat je gazon dan meestal vrij hoog, en onregelmatig staat, zodat je robotmaaier met een schone lei van start kan gaan en hiermee verleng je trouwens ook de levensduur van je robotmaaier.

Heb je problemen met een robotmaaier, hetzij door lusonderbrekeningen, botte mesjes of programmatiefouten, aarzel dan niet om beroep te doen op

DE GAZONMEESTERS

bottom of page