top of page

Hagen & Bomen

Scheren van hagen

 

Wij kunnen je helpen met het scheren van hagen; zowel coniferenhagen als bladhagen.  Om een haag smal en in vorm te houden, moet u regelmatig scheren.  Voor enkele coniferenhagen volstaat één scheerbeurt per jaar, maar

voor het overgrote deel van de volwassen bladhagen en coniferenhagen is het best dit tweemaal per jaar te doen.

Bedenkt dat een extra scheerbeurt de kwaliteit van de haag ten goede komt.

Je krijgt een mooiere en beter vertakte, vollere haag. Laat je het onderhoud van de haag achterwege dan wordt de haag te breed.  Bovendien wordt de binnenkant dan ook onherroepelijk kaal!

 

 

 

 

Verwijderen van hagen - zowel conifeer- als bladhagen

Ook voor drastischere aanpassingen van je tuin kunnen wij jou van dienst zijn.

Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend de mogelijkheden te overlopen die tegemoet komen aan uw wensen en hiervoor een offerte te maken.

 

 

 

 

 

Vellen en verwijderen van bomen

 

Kom je tot de vaststelling dan een boom ziek is geworden, of dat deze door stormweer omgevallen of scheef is gezakt, waardoor het vellen en verwijderen noodzakelijk wordt, dan staan wij ook hiervoor ter uwer beschikking.

We werken hiervoor samen met absolute specialisten ter zake; vakmensen die een speciale opleiding hebben genoten omtrent boomverzorging, klimtechnieken en het veilig vellen van verschillende soorten bomen.

 

 

 

 

 

 

Uitfrezen van boomstronken en boomwortels

 

Hebt u onlangs bomen of een haag verwijderd en u zit verveeld met de wortels ervan; of u bent onverwacht een oude boomstronk tegen gekomen en zou deze graag verwijderd zien, aarzel dan niet om ook hiervoor de GAZONMEESTERS te contacteren.  Wij verzorgen hieromtrent een professionele service en kunnen u snel en vlot van uw stronken en wortels verlossen, hetzij door ze uit te frezen hetzij door ze met een kraan (indien bereikbaar) uit de grond te graven.

​​​

bottom of page