top of page

Plaatsen Tuinhuis

Een tuinhuis is voor velen onder ons een vervolmaking van onze tuin met alles wat er rond hoort.

Helaas stopt het niet met naar een tuincenter of een speciaal zaak te stappen en daar een tuinhuis te kopen die aan al jullie verwachtingen voldoet.

 

Een eerste en waarschijnlijk het belangrijkste gedeelte is het voorzien van een strakke ondergrond die vrijwel waterpas is.

Hiervoor bestaan er een aantal mogelijkheden; het gieten van een vloerplaat of het leggen van een plateau in klinkers zijn ongetwijfeld de beste opties.

Tegelijkertijd kan er dan ook bekeken worden om simultaan eventuele nutsvoorzieningen zoals elektriciteit en/of water te voorzien vooraleer het tuinhuis zelf wordt opgebouwd.

De GAZONMEESTERS kunnen jullie hierbij volledig ten dienste staan; van vloerplaat tot opbouw van het tuinhuis zelf.  Indien er zaken zijn die jullie zelf willen uitvoeren, dan kunnen wij hierbij ook advies verlenen.

 

Hou er tevens ook rekening mee dat een vloerplaat (beton of klinkers) voldoende uitgehard moeten zijn om met de opbouw van start te kunnen gaan

en dat ze best iets groter is dan de afmetingen van het tuinhuis zelf.

De vloerplaat zelf dient ook iets hoger te komen dan het gras. Zo vermijd je dat bij hevige regenval het water binnen in je tuinhuis loopt.

Indien u vragen hebt omtrent het plaatsen van een tuinhuis, aarzel dan zeker niet om ons hieromtrent te contacteren.

Tuinhuis 4.jpg
Tuinhuis 1.jpg
vloerplaat beton tuinhuis.jpg
2020-07-17 14.55.47.heic
Tuinhuis 0.jpg
Tuinhuis 2.jpg
bottom of page