top of page

Omheiningen

Je bent op zoek naar een afsluiting die je tuin of terrein een mooie afwerking  maar tevens ook de gewenste privacy geeft, dan kun je bij ons zeker terecht.

De combinatie van een uitgebreid gamma materialen (hout, beton of kunststof) en een ruime ervaring in het plaatsen ervan, maken dat de GAZONMEESTERS ook hierbij uw ideale partner kunnen zijn.

Wij kunnen je bijstaan met vakkundig advies bij het bepalen van je keuze.

Draadafsluitingen

 

Een draadafsluiting wordt voornamelijk geplaatst ter bescherming; zowel van buiten uit als om uw kinderen en/of huisdieren in de tuin te houden.

Om meer privacy te creëren kan er gebruik gemaakt worden van speciale strips of schermdoeken die aan de omheining bevestigd worden.

Een groener alternatief kan erin bestaan om klimop te laten groeien doorheen je omheining of er een haag voor te plaatsen.

Optioneel kan een dergelijke omheining ook voorzien worden van een betonplaat onder de draadafsluiting.

 

Houten Omheiningen

Een tuinomheining in hout oogt heel verzorgd en natuurlijk en is verkrijgbaar in verschillende vormen.  Zo bestaan er houtschermen in geïmpregneerde geschrankte planken waar je toch niet door kunt kijken.

Ook op vlak van houtsoorten zijn er hierbij heel wat mogelijkheden; zelfs thermowood.

Daarnaast zijn er ook volledig gesloten houten wanden bestaande uit 3,4 cm dikke tand-groef planken (erg sterk) die speciaal behandeld zijn om een erg lange levensduur te garanderen.

Beide soorten van houten wanden kunnen zowel met betonnen als met met metalen palen geplaatst worden, volledig volgens uw wensen.

 

 

 

 

 

 

Betonnen Omheiningen

Voor relatief goedkope, sterke en duurzame omheiningen kun je ook kiezen voor een omheining met betonnen panelen.

Standaard panelen hebben een egale gladde afwerking met een echt betonuitzicht, maar je kunt ook kiezen voor de iets duurdere betonplaten met een structuur naar keuze.  Ook op vlak van kleur zijn er tegenwoordig heel wat mogelijkheden voor handen.

 

 

 

 

 

Kunststoffen of Composiet Omheiningen

Een kunststof omheining is een goed alternatief voor een houten afsluiting.  Je hebt er vrijwel geen onderhoud aan en als je opteert voor een goede kwaliteit van kunststof of composiet dan zal deze op termijn ook niet beginnen te rotten, verduren of versplinteren.  Ook het aanbod in structuren, soorten en kleuren is momenteel erg uitgebreid zodat je altijd wel iets vindt wat je graag ziet.

wirefence_2.jpg
Wim 2.jpg
Wim 1.jpg
2019-02-02 00.15.34.jpg
wirefence_4.jpg
woodenfence_6.jpg
woodenfence_4.jpg
Beton omheining 2.jpg
Beton omheining 1.jpg
vinyl fence 1.jpg
vinyl fence-danbury-white-picket.jpg
vinyl fence 2.jpg
bottom of page