top of page

Bedrijfsgroen

Goed onderhouden bedrijfsgroen en een mooie oprit kunnen belangrijk zijn bij de vaak alles bepalende eerste indruk van uw bedrijf.

Toch laten nog veel bedrijven deze belangrijke eerste indruk aan hun neus voorbij gaan.  Gezonde grasperken en goed onderhouden planten en struiken zijn dus goed voor het imago van uw bedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

Bent u niet meer tevreden over bepaalde delen in uw tuin, ziet uw gazon er niet meer uit of worden de perken rond uw bedrijf stilaan een wildernis ?

De GAZONMEESTERS doen al het nodige om van uw tuin opnieuw een juweeltje te maken.

 

Zo onderhouden wij uw gazon en groenpartijen op regelmatige basis.  Hierdoor voorkomen we dat het hele gazon of bepaalde planten opnieuw moet worden aangelegd.  Indien nodig voor uw gazon kan doorzaaien een perfecte vorm van gazonvernieuwing zijn.
Uiteraard maaien wij ook uw gras zodat het nooit te lang komt te staan ongeacht of u nu over een grote of een kleine gazon beschikt.

 

 

 

 

 

 

Wij bemesten tevens uw gazon en planten voor een regelmatige groei en bestrijden we het onkruid met de juiste middelen en op de correcte manier.

Ook gaan we vervilting van het gazon tegen door hem regelmatig te verticuteren, knippen we de kanten van het gazon bij en doen we er alles aan om een sterk verdichte bodem te voorkomen.

Dit laatste veroorzaakt immers een slechte groei, kale plekken, mos en veel onkruid.  Ook het frequent snoeien van uw planten en hagen behoort tot ons aangeboden takenpakket.

 

U ziet het, bij een goed onderhoud komt er heel wat tijd en kennis bij kijken; of het nu gaat om een gazon of begroeiingen rond uw bedrijf.

Heeft u er zelf de tijd niet voor?  Vraag het dan aan ons !

DE GAZONMEESTERS steken graag de handen uit onze mouwen om uw gazon en aanplantingen perfect te onderhouden.

 

Hebt u vragen voor ons over één van onze groendiensten ?
Wenst u een afspraak met ons te maken ? Of had u graag een offerte gehad ?

Twijfel dan zeker niet ons te contacteren.
Het groen van uw tuin of bedrijfsterrein is bij ons in goede handen!

bottom of page